Heyyy een schrijffout! Burn Out is toch met een O? Dat is natuurlijk helemaal waar. Ik was een naam aan het bedenken voor de site en het instagram account. Alles moest er eigenlijk inzitten. De Burn Out en mijn diagnoses, maar voor ook dat het vooral voor vrouwen is. Ik kwam uit op Burn (out) Aut(isme) Ladiezz(vrouwen). De ADHD vind je dan wel terug in het logo, hahaha

Het idee om over dit onderwerp te gaan bloggen is gekomen omdat ik al 2,5 jaar thuis zit ondertussen. Natuurlijk nu ook door corona speelt mijn leven zich voornamelijk thuis af. Vind ik persoonlijk echt helemaal niet erg, voor mij is deze situatie perfect! De boodschappen bestel ik online, ik MOET niks, minder prikkels. Zelfs de kids zijn rustig omdat ze ook weinig MOETEN nu de druk er dus af is. Toch begon er wat te kriebelen. Behalve de kids, het huishouden en de hond uitlaten wil ik mij toch “nuttig” voelen. Doordat ik niet zoveel mee maak momenteel en totaal geen zin heb om elke keer te moeten praten over hoe het nu met mij gaat en hoe ik mij voel, had ik bedacht: “Ik ga Bloggen”.

Over een onderwerp waarvan ik vind dat hier nog heel veel mensen van kunnen leren en dat het belangrijk is dat er vooral gesproken MAG worden hierover. Er zijn zoveel vrouwen die zichzelf op welke manier dan ook tegen komen in het leven en zich vaak afvragen of het aan hen ligt hoe situaties verlopen.

4 thoughts on “Burn Aut LaDiEzZ

  1. Mijn BFF die een blog begint. Ik vind het knap om naar buiten te brengen waar je al die jaren al mee worstelt en ook nog zult blijven worstelen. Maar so far so good! Ik volg je natuurlijk al meer dan 20 jaar in levende lijve en ik vind je nog steeds een topwijf en mijn support heb je altijd!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *